"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Азаров наблизив Україну до європейського життя через аеропорт

Середа, 12 жовтня 2011, 16:09

Будівництво терміналу D в аеропорту "Бориспіль" завершиться 20 грудня 2011 року, а 25 березня 2012 року з нього буде виконано перший рейс.

Про це стало відомо 12 жовтня 2011 року, за підсумками наради в аеропорту "Бориспіль" за участю прем’єр-міністра Миколи Азарова та віце-прем’єр-міністра - міністра інфраструктури Бориса Колеснікова, передає прес-служба Мінінфраструктури.

"До початку Євро-2012 термінал функціонуватиме вже на повну потужність. Це буде сучасний дійсно європейський термінал, а Україна ще на крок наблизиться до європейського рівня життя", - сказав Азаров.

"Рейси з нового терміналу стартують з введенням літнього розкладу – 25 березня 2012 року", - повідомив Колесніков.

Реклама:

За його словами, подальше переведення авіакомпаній у цей термінал здійснюватиметься поступово.

Прем’єр-міністр підкреслив, що всі питання, пов’язані з будівництвом терміналу, будуть вирішені протягом місяця. Це дозволить зробити як термінал, так і весь аеропорт "Бориспіль" більш функціональним та зручним у першу чергу для пасажирів.

"Термінал D за своїми якісними характеристиками матиме все, що мають найсучасніші аеропорти світу", - підкреслив Колесніков.

На переконання Азарова, будівництво терміналу D дійсно масштабний проект, порівняти який за масштабами можливо лише ще з одним об’єктом "Євро-2012" - НСК "Олімпійський".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: