Грузинські грошові перекази виходять на український ринок

Субота, 1 жовтня 2011, 10:12

Мiжнародна система термiнових грошових переказiв Intel Express (Грузiя) планує до кiнця 2011 року розпочати надання послуг в Українi.

Про це повiдомив заступник директора грузинського ТОВ "Iнтел Експрес Джорджiя" Давид Таварткiладзе, передає агентство "Iнтерфакс-Україна".

"Ми плануємо розгортати свою дiяльнiсть у країнi в партнерствi з компанiєю "ПроФIКС" (Київ), з якою пiдписано угоду про спiвпрацю. До кiнця року плануємо пiдписати агентськi угоди щонайменше з п'ятьма банками", - сказав вiн.

Таварткiладзе запевнив, що Intel Express проводитиме на українському ринку зважену тарифну полiтику.

Реклама:

"Ми не диктуватимемо банкам тарифи, надамо їм можливiсть встановлювати тарифи з урахуванням умов на ринку", - сказав вiн.

Як повiдомлялося, в серединi вересня Нацiональний банк схвалив правила здiйснення грошових переказiв за системою Intel Express.

Мiжнародну систему грошових переказiв Intel Express створила у 2007 роцi в Грузiї компанiя ТОВ "Iнтел Експрес Джорджiя".

Система Intel Express надає послуги грошових переказiв у бiльше нiж 90 країн, серед головних коридорiв грошових трансфертiв - Грузiя, Грецiя, Iталiя та Велика Британiя, де працюють власнi пункти мережi пiд однойменним брендом.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!