Тігіпко комфортно себе почуває між Ботсваною і Тринідадом

Четвер, 8 вересня 2011, 17:03

Поліпшення позицій України в міжнародних рейтингах свідчить про ефективність реформаторської політики уряду.

Так віце-прем'єр - міністр соціальної політики Сергій Тігіпко прокоментував дані рейтингу конкурентоспроможності країн, який складає Всесвітній економічний форум, повідомляє прес служба "Сильної України".

Відповідно до дослідження, Україна піднялася на сім позицій порівняно з 2010 роком і посідає 82 місце із 142 країн. В списку Україна в оточенні таких країн як Ботсвана - 80 місце, Тринідад і Тобаго - 81 місце, та Намібія - 83 місце.

"Ми в жодному разі не повинні втрачати заданий високий темп у проведенні глибоких економічних і соціальних реформ. Тільки модернізація дозволить підвищити конкурентоспроможність України" - підкреслив Сергій Тігіпко

Реклама:

"Зростання конкурентоспроможності дає Україні шанс активно боротися за інвестиції. Це особливо важливо на тлі нестабільної ситуації в світовій економіці", - вважає віце-прем'єр.

За словами чиновника, тільки рішучі перетворення дозволять поліпшити інвестиційний клімат, підвищити рівень життя українців і створити нові робочі місця.

Всесвітній економічний форум (ВЕФ) - неурядова організація, яка базується в Швейцарії. Організатор бізнес-форуму в Давосі. Рейтинг конкурентоспроможності країн світу ВЕФ публікує з 2004 року.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: