"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Британець поглинув виробника горілки Medoff

Середа, 7 вересня 2011, 13:33

Інвестиційна компанія Eastern Beverage Company SA, власником якої є британський бізнесмен Ніл Сміт, завершила операцію з придбання у фізсіб 100% ТОВ "Кримська горілчана компанія".

Як йдеться у повідомленні української компанії, в результаті операції Eastern Beverage отримала повний контроль над бізнесом КГК включаючи систему дистрибуції, а також права на виробництво і продаж продукції під торговими марками Medoff, "Природна колекція", "Наша Марка", "Хуторок", "М'рная" і Longmixer.

Вартість операції її учасники не розголошують, інформує "Інтерфакс-Україна".

"Я впевнений у величезному потенціалі алкогольного бізнесу в Україні, тому маю серйозні наміри на його розвиток і велику зацікавленість в успіху брендів компанії", - цитує прес-служба КГК власника люксембурзької компанії Сміта.

Реклама:

ТОВ "Кримська горілчана компанія" розпочала роботу в 2009 році на потужностях орендованого заводу в Сімферополі, які раніше використовувала збанкрутіла горілчана компанія "Союз-Віктан".

За вісім місяців 2011 року, ТОВ виробило більше 2,7 мільйона дал алкогольної продукції.

Власником КГК до недавнього часу була кіпрська Bukvica Finаnсе Ltd.

Сміт раніше працював у компанії Delloitte, брав участь у створенні низки фондів, очолював підрозділ по роботі з альтернативними інвестиціями Morley Fund Management - дочірня структура британської страхової групи Aviva Plc.

У 2004 році він створив інвестиційну компанію Gyre Capital Management.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!