У гіпермаркеті секретаря Київради – маски-шоу?

Середа, 7 вересня 2011, 13:09

Представники торгової мережі "Епіцентр" заявляють, що силовики в масках захопили офіс компанії в Києві та проводять виїмку документів.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на представника будівельного гіпермаркету.

"На Братиславській, 11 люди в масках зі спецпідрозділу зламали двері в двох офісах, побили охоронців, поклали їх на підлогу, увірвалися до офісу і проводять обшуки і виїмки", - сказав співрозмовник видання.

На питання, яку структуру представляють силовики, співбесідник агентства відповів: "Начебто СБУ. 99% - що "Альфа".

Водночас він сказав, що на чорній формі силовиків "нічого не написано".

"Вони повністю захопили центральний офіс, у якому працює близько 150 осіб, нікого не впускають і не випускають, позабирали мобільні телефони. О 8.50 десь по 20 осіб зайшло з центрального і тильного входу. Також осіб зо 20 зламали двері, які були під охороною, і увійшли до другого офісу на вулиці Петра Запорожця. Туди приїхала охорона МВС і зараз вони розбираються. А взагалі ходять по кабінетах і все забирають, поводяться зухвало", - сказав співрозмовник видання.

Водночас, за словами співбесідника агентства, керівництва компанії на місці подій немає, сам будівельний гіпермаркет продовжує працювати.

У прес-центрі СБУ поки не змогли відповісти, чи проводяться підрозділами спецслужби якісь дії за зазначеними адресами.

Як відомо, мережа будівельних гіпермаркетів "Епіцентр" належить секретареві Київради, депутату від "Громадського активу Києва" Галині Герезі.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!