"Антонов" скоро буде продаватися як Embraer

Понеділок, 5 вересня 2011, 18:12

Віце-прем'єр-міністр інфраструктури Борис Колесніков  прогнозує початок роботи компанії "Антонов Фінанс" вже у січні 2012 року.

Про це він заявив під час прес-конференції щодо підсумків роботи галузі за літній період та за 8 місяців 2011 року, передає прес-служба Мінінфраструктури.

"Антонов Фінанси" уже практично створений. Оскільки бюджет прийнято, цього року у нього немає ресурсів для роботи. А вже з 1 січня компанія почне працювати", - сказав Колесніков.

Як відомо, Міністерство інфраструктури ухвалило рішення реорганізувати державну компанію "Лізингтехтранс" в "Антонов Фінанс", що дасть можливість забезпечити продаж літаків українського виробництва відповідно до правил продажу європейських повітряних суден.

Реклама:

На переконання Колеснікова, держава має компенсувати відсотки по кредиту заводу чи лізинговій компанії до світових норм.

Таким чином, кажуть в міністерстві, українському авіазаводу буде забезпечено ті правила продажу літаків, за якими працюють його прямі конкуренти - Embraer та Bombardier.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: