"Регіонали" розкажуть Азарову, хто дістає до планки Януковича

Понеділок, 5 вересня 2011, 15:14

У понеділок, п'ятого вересня, відбудеться спільне засідання Кабінету міністрів з представниками фракції Партії регіонів у Верховній раді.

Як розповів "Делу" депутат-регіонал Валерій Коновалюк, уряд розповість депутатам не тільки про пріоритетні напрямки, які Кабмін повинен реалізувати в цьому півріччі, розмова також піде і про кадрову політику.

"Повинні бути сформульовані чіткі принципи - як формується кадровий потенціал країни, яка оцінка діяльності того чи іншого міністерства, відомства, що робиться для того, щоб політика реформ президента була забезпечена якісними рішеннями і результатами", - заявив Коновалюк.

За його словами, в цьому питанні "не вистачає нормальної публічності".

Реклама:

"Дуже багато наносних, спекулятивних речей навколо будь-якої теми, чи то це пенсійна, чи то це адміністративна реформа, чи то Податковий кодекс. Чомусь вирішили, що все, податкова реформа реалізована з прийняттям основного документа, це не так. У цьому плані є люди, які абсолютно не відповідають тому рівню, і тій планці, яку підняв президент", - підкреслив нардеп.

За його словами, "ми повинні бачити серйозні недоліки в роботі органів влади й розуміти, що повинні відбутися і кадрові зміни".

"Я думаю, що на сьогоднішньому засіданні ми будемо говорити і про кадрові перестановки в уряді, і про новий підхід в оцінці діяльності керівників територій, областей і районів, для того, щоб, все-таки, влада була більш дієвою і ефективною", - додав Коновалюк.

Раніше прем'єр-міністр Микола Азаров неодноразово заявляв, що незадоволений роботою міністра освіти і науки, молоді та спорту Дмитра Табачника.

Також нещодавно глава Адміністрації президента Сергій Льовочкін гарантував, що Табачник буде звільнений.

Разом з тим, в одному з останніх інтерв'ю Азаров зазначив, що міністерство, очолюване Табачником, активізувало свою роботу, і що якщо відомство працює нормально, то і міністр "може працювати спокійно".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!