"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Долю Пенсійної і Земельної реформи уже визначили

Неділя, 4 вересня 2011, 15:15

Закон про пенсійну реформу буде остаточно ухвалено на майбутній сесії Верховної ради, а чотири законопроекти щодо запровадження ринку землі депутати розглянуть у першочерговому порядку.

Про це в Луганську під час прес-конференції заявив лідер фракції Партії регiонiв Олександр Єфремов, повідомляє прес-служба ПР.

За словами народного депутата, на дев'ятiй сесiї Верховної Ради VI скликання загалом будуть розглядатися понад тисячу законопроектів, серед яких пріоритетними є земельні.

"Ви знаєте, що ми низку законопроектів, зокрема i про кадастр землi, ухвалили. Ще існують чотири законопроекти, які необхідно буде розглядати. Зрештою, ми вийдемо на ринок землі, але на такий ринок, який би не становив небезпеки для нашої держави", - зазначив парламентарій.

Реклама:

"Тобто, якщо земля i  продаватиметься, то в обмеженiй кiлькостi, виключно громадянам України або фермерським господарствам, якi зареєстрованi в нашiй державi, через певний механiзм, який виключає участь третьої сторони, зокрема, iноземної сторони", - наголосив він.

Крiм того, Єфремов зауважив, що на цiй сесiї буде ухвалено закон про пенсiйну реформу, який не було ухвалено на попереднiй сесiї через 42 поправки.

"Ви знаєте, що ми досить серйозно почистили цей закон. Але його ще не пiдписано, тому що в результатi розгляду близько тисячi поправок, якi були введенi. Тому необхiдно проголосувати цi поправки. Закон буде ухвалено", - запевнив лідер фракції.

"Я сподiваюся, що його пiдпише президент, i ми отримаємо другий механiзм пенсiйного забезпечення людей в нашiй державi на далеку перспективу. I в кiнцевому пiдсумку почнемо вирiшувати проблему дефiциту Пенсiйного фонду", - пiдсумував він.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!