"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Литвин хоче прискорити розгляд "гуманізації" корупції

П'ятниця, 30 вересня 2011, 17:03 -

Голова Верховної ради Володимир Литвин прогнозує, що парламент розгляне включення законопроектів про декриміналізацію економічних злочинів до порядку денного нинішньої сесії 5 жовтня поточного року.

Про це він повідомив представникам ЗМІ у п'ятницю під час робочої поїздки до Житомирської області, передає прес-служба спікера.

Литвин зазначив, що у парламенті зареєстровано кілька законопроектів з цієї тематики, внесені як президентом Віктором Януковичем, так і народними депутатами.

"Аналізуючи вчора запропонований проект розкладу засідань на наступний пленарний тиждень, я доручив, щоб поставили разом із цим законопроектом і законопроект президента України для включення до порядку денного", - сказав він.

Реклама:

"Подальша робота при внесенні змін і доповнень до цих законопроектів покаже розміщення сил, зокрема, щодо поправок, які містяться в інших законодавчих ініціативах депутатів", - зауважив він.

Литвин додав, що на засіданні Погоджувальної ради у понеділок запропонує розглянути включення до порядку денного всіх законопроектів з цієї тематики.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: