"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Янукович перед виборами почне роздавати гроші вкладників СРСР

П'ятниця, 30 вересня 2011, 14:29

Президент Віктор Янукович заявляє, що уряд повинен найближчим часом приступити до вирішення питання про компенсацію знецінених вкладів громадян в Ощадбанку СРСР.

"Мені постійно ставлять це питання люди - повернення вкладів Ощадбанку СРСР. Я висловив свою точку зору уряду про те, що мене не задовольняє питання про те, що в бюджеті не вистачає грошей. Тому я поставив завдання, щоб до кінця 2011 року разом з урядом і Національним банком знайшли, врешті-решт, механізм, ввели його в систему і почали цей процес", - заявив Янукович у Варшаві.

"Тут велика робота, і облік треба відновити. Таким чином, повернутися до цього питання ми зобов'язані", - сказав він, зазначивши, що це - борг нинішніх поколінь перед старшими поколіннями, передає "Інтерфакс-Україна".

"Я хочу про це сказати людям для того, щоб вони знали про те, що я про це пам'ятаю. І обов'язково ми повернемося до вирішення цього питання найближчим часом", - пообіцяв  Янукович.

Реклама:

Він підкреслив, що у вирішенні питання про компенсацію знецінених вкладів буде знайдений системний підхід.

"Це буде публічно, і підхід буде таким, щоб він не зіпсував цю справу, а щоб ми мали можливість довести її до логічного завершення", - сказав Янукович.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: