Газ для промисловців подорожчав на 12%

Четвер, 29 вересня 2011, 15:01

НКРЕ збільшила граничний рівень ціни на природний газ для промислових і прирівняних до них споживачів, а також для бюджетних організацій на 11,9% - з 3,23тисячі гривень до 3,382 тисячі гривень за тисячу кубометрів.

Сума вказана без урахування ПДВ, збору у вигляді цільової надбавки, тарифу на транспортування і постачання.

Як передає "Інтерфакс-Україна", рішення про перегляд з 1 жовтня граничного рівня ціни газу комісія прийняла на засіданні в четвер.

При перегляді тарифів комісія виходила з прогнозованої НАК "Нафтогаз України" ціни імпортного газу на четвертий квартал 2011 року в розмірі 401 долар за тисячу кубометрів.

Реклама:

Як повідомлялося, з січня 2011 року НКРЕ підвищила граничний рівень ціни на природний газ для промислових і прирівняних до них споживачів, а також для бюджетних організацій на 4,3% до 2,282 тисячі гривень за тисячу кубометрів.

З квітня граничний рівень ціни на природний газ для промислових і прирівняних до них споживачів, а також для бюджетних організацій зріс на 11,9% до 2,553 тисячі гривень за тисячу кубометрів.

З липня граничний рівень ціни на природний газ для промислових і прирівняних до них споживачів, а також для бюджетних організацій зріс на 18,4% до 3,023 тисячі гривень за тисячу кубометрів.

НКРЕ здійснює державне регулювання діяльності суб'єктів природних монополій в електроенергетиці та нафтогазовому комплексі, забезпечує проведення цінової і тарифної політики.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!