Думка експерта: Депутати готові прийняти закон про "спрощенців"

Четвер, 29 вересня 2011, 13:35 -

Законопроект про реформування спрощеної системи оподаткування буде прийнятий парламентом уже на наступному пленарному тижні.

Таку думку висловив голова комітету з питань фінансів, банківської діяльності, податкової та митної політики Віталій Хомутиннік.

За його словами, на сьогоднішній день немає перешкод, аби розглянути і прийняти законопроект в цілому, адже всі технічні  питання щодо регулювання малого бізнесу узгоджено.

Більше того, політик нагадав, що профільний комітет рекомендував прийняти законопроект в цілому ще наприкінці червня, але Верховна рада перенесла його розгляд до початку нової сесії.

Реклама:

"Прикро, що парламент не встиг вчасно прийняти законопроект про спрощену систему, аби він зміг запрацювати вже з 1 жовтня. Проте, ми будемо максимально прискорювати цей процес, оскільки зацікавлені, щоб бізнес якомога швидше отримав чіткі та прозорі правила гри", - підсумував він.

Як повідомлялося у ЗМІ, депутати вирішили розширити перелік видів діяльності, які зможуть перебувати на спрощеній системі сплати податків.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: