В "Укртелекомі" кажуть, що у скороченнях кадрів винен прогрес

Середа, 28 вересня 2011, 18:44

"Укртелеком" спростовує інформацію про масові звільнення співробітників.

Про це повідомляється на сайті компанії.

"Інформація, яка останнім часом поширюється в ЗМІ, щодо масових скорочень співробітників і щодо порушення новим власником інвестиційних зобов'язань не відповідає дійсності", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, в "Укртелекомі" відзначають, що постійно впроваджуються нові технології, автоматизуються виробничі процеси та уніфікуються управлінські функції.

Реклама:

"Внаслідок чого створюються нові робочі місця, і у деяких категорій персоналу зменшується обсяг робіт, з'являються непродуктивні робочі місця", - підкреслюється в заяві.

"Саме тому оператор пропонує таких співробітників продовжити роботу в компанії на спеціальних умовах, тобто, за неповноъ завантаженості робочого дня, з пропорційною оплатою праці", - заявляють у компанії.

"Неминучий процес оптимізації персоналу триває вже протягом майже 10 років і сьогодні ситуація нічим не відрізняється від попередніх років", - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося, трудовий колектив Регіонального центру технічної експлуатації транспортної телекомунікаційної мережі "Укртелекому" написав листа прокурору Шевченківського району із скаргою на керівництво компанії.

В ньому зазначалося, що нових власників "Укртелекому" підозрюють у прихованому скороченні працівників.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: