Тимошенко просить Захід підписати угоду про асоціацію

Вівторок, 27 вересня 2011, 18:08

Екс-прем'єр-міністр Юлія Тимошенко заявляє про необхідність якомога швидше підписати угоду з ЄС про асоціацію, незалежно від результатів судового розгляду її справи.

Про це вона заявила під час технічної перерви у судовому засіданні, передає агентство УНІАН.

"Я звернулася до лідерів Європейського союзу і сказала про те, що треба чітко розділяти Януковича і його оточення та народ України як невід'ємну складову європейської родини", - наголосила лідер "БЮТ".

"Я попросила не ставити ні в яку залежність все, що відбувається зараз з моєю власною долею, в якусь залежність від того, буде підписана угода асоціації чи ні. Підписання угоди про асоціацію - це історичний етап, історична подія, які треба зробити не для того, щоб якимось чином відзначити Януковича, а для того, щоб раз і назавжди закрити нам шлях у минуле", - сказала Тимошенко.

Реклама:

На її думку, саме підписання угоди з ЄС про асоціацію України поставить крапку в усіх дискусіях навколо шляхів майбутнього розвитку країни.

"Альтернативи об'єднанню України в європейську спільноту, з країнами Європейського Союзу не існує, і ніякі Януковичі ні з яким згортанням демократії, ні з якими корупційними виходками і політичними репресіями, я переконана, не здатні зупинити історичний шлях України в європейську спільноту", - резюмувала вона.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!