"Газпром": ніяких домовленостей про зміну контракту ще немає

Понеділок, 26 вересня 2011, 21:20

Російська і українська сторона поки не домовилися про перегляд контракту, переговори будуть продовжені в найближчий час.

Про це заявив журналістам офіційний представник "Газпрому" Сергій Купріянов, коментуючи заяву прем'єра України Миколи Азарова про домовленості щодо газового питання.

Раніше в понеділок український чиновник заявив, що сторони домовилися про перегляд контрактів від 2009 року і що Росія також погодилася на створення тристороннього газотранспортного консорціуму з Україною і ЄС.

"На даний момент ніяких домовленостей про зміну умов контрактів між "Газпромом" і "Нафтогазом" немає", - заявив Купріянов.

Реклама:

"Разом з тим, на переговорах, що відбулися в минулі вихідні, позиції з питань газової співпраці вдалося зблизити. Попереду ще дуже велика робота. Переговори будуть продовжені, у тому числі і на цьому тижні", - додав він.

Як відомо, минулої суботи президент України Віктор Янукович під час візиту в Росію обговорював енергетичну тематику з президентом РФ Дмитром Медведєвим і прем'єр-міністром Володимиром Путіним.

Інтерфакс-Україна

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: