У київському "Фокстроті" - маски-шоу. Оновлено

Четвер, 22 вересня 2011, 15:08

У київському офісі компанії "Фокстрот" проводяться перевірки.

За словами очевидців, вхід до будівлі перекритий, співробітників офісу виводили групами, повідомляє "Лігабізнесінформ".

Двоє співробітників у формі спецназу з нашивками "міліція" і в масках охороняють вхід.

Пройти всередину будівлі не вдалося.

Представники Фокстроту не підтвердили, але й не спростували інформацію про перевірки в центральному офісі компанії.

"Нічого страшного в офісі не відбувається", - зазначили в компанії, додавши, що зараз готується офіційна заява, яку буде оприлюднено пізніше.

Як повідомили "Інтерфакс-Україна" в столичному главку міліції, правоохоронні органи проводять слідчі дії в київському офісі групи компаній "Фокстрот" в рамках раніше порушеної кримінальної справи.

Хто саме проводить слідчі дії і в якій справі зараз уточнюється.

 
 
 

Група компаній "Фокстрот" є власником таких торгових марок, як "Фокстрот. Техніка для дому", FoxMart, "Техношара" - рітейл побутової та електронної техніки, "Секунда", а також DEPO't.

Співзасновником групи "Фокстрот" є Валерій Маковецький, який у рейтингу журналу "Фокус" у 2010 році займав 161-і місце зі статками 29,4 мільйона долара серед 200 найбагатших людей України.

Група "Фокстрот", якою Маковецький володіє разом з партнером Геннадієм Виходцевим, утримує 20% українського ринку побутової техніки.

Раніше компанією в рівних частках володіли Маковецький, Виходцев і покійний Володимир Шульга.

У 2011 році "Фокстрот" запам'ятався пограбуванням - 15 лютого на вулиці Щорса невідомі вкрали у чоловіка 908 тисяч доларів. Подейкували, що ці гроші належали саме Валерія Маковецькому, хоча в у "Фокстроті" заявляли, що пограбування не має жодного стосунку до компанії.

Як відомо, раніше силовики в масках захопили офіс компанії "Епіцентр" у Києві та проводили виїмку документів. "Епіцентр" належав Галині Герезі до її обрання секретарем Київради.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!