"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Янукович відзначив багатогранність і щедрість Ахметова

Середа, 21 вересня 2011, 10:56

Президент Віктор Янукович бажає власнику компанії System Capital Management, депутату від Партії регіонів Рінату Ахметову довгих років щасливого життя.

Про це сказано у привітанні президента з нагоди 45-річчя Ахметова.

"Щиро бажаю Вам і Вашій родині міцного здоров'я, довгих років щасливого життя й Божого благословення у всіх добрих починаннях", - сказано в ньому.

"Завдяки багатогранному таланту й непересічним діловим якостям Ви увійшли в історію становлення незалежної України як виважений політик, досвідчений керівник, щедрий меценат і благодійник, посівши гідне місце серед визначних державних діячів", - заявляє Янукович.

Реклама:

"Глибоко переконаний, що Ваш величезний професійний досвід, життєва мудрість і патріотизм стануть надійним підґрунтям для реалізації стратегічних завдань на шляху подальшої розбудови України, зміцнення її економічного потенціалу", - звертається він до Ахметова.

21 вересня цього року Рінат Ахметов відзначає своє 45-річчя.

Як відомо, у березні він очолив список найбагатших людей України ТОП-200 за версією журналу "Фокус". Станом на березень 2011 року журнал оцінив його статок в 15,59 млрд доларів, тоді як станом на березень 2009 року - у 7,52 млрд доларів.

У серпні 2010 року Янукович нагородив Ахметова орденом Ярослава Мудрого V ступеня.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!