"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Каськів думає, що "Олімпійська надія" поверне в Україну гастарбайтерів

Вівторок, 20 вересня 2011, 13:03

Переможцем тендеру на розробку ТЕО національного проекту "Олімпійська надія-2022" оголошено австрійську компанію Klenkhart & Partner Consulting.

Про це у вівторок повідомив голова Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами Владислав Каськів, повідомляє прес-служба відомства.

За його словами, основними критеріями оцінки пропозицій були: ціна - 50%, якість виконання - 10%, термін виконання - 40%.

Ціна пропозиції компанії переможця була найнижчою і становила 425 тисяч євро. Термін виконання ТЕО проекту "Олімпійська надія-2022" - 55 днів.

Реклама:

"Результати наших тендерів свідчать, що чесні процедури багаторазово зменшують витрати бюджету. Наприклад, проведення лише одного тендера на розробку ТЕО "LNG-термінал" повністю окупили витрати бюджету Агентства на його діяльність", - заявив чиновник.

За словами Каськіва, реалізація проекту "Олімпійська надія - 2022" сприятиме створенню нових робочих місць на Західній Україні та поверненню заробітчан з-за кордону.

За результатами розгляду документів, у складі пропозицій учасників комітетом конкурсних торгів було допущено до оцінки дві компанії: AECOM Limited з Великобританії та Klenkhart & Partner Consulting з Австрії.

Інші учасники конкурсних торгів - австрійськаMasterconcept та французька "АБЕСТ" - не надали потрібної документації.

Проект "Олімпійська надія - 2022" передбачає створення спортивно-туристичної інфраструктури, здатної прийняти зимову олімпіаду 2022 року.

Реалізація проекту передбачає розбудову олімпійської інфраструктури за бюджетні кошти та будівництво туристичних об'єктів за інвестиційні кошти.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: