"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Автомобілістів не влаштовує, як влада наповнює бюджет

П'ятниця, 2 вересня 2011, 18:20

Громадська ініціатива "Автофронт", що об'єднує автомобілістів та автоперевізників України, оголосила про початок мобілізаційної кампанії своїх активістів для участі в акціях протесту проти підвищення акцизів на пальне.

Про це повідомляє прес-служба громадянського руху "Спільна справа", за ініціативою якого в лютому 2011 року і було створено "Автофронт", передає УНІАН.

Відповідно до повідомлення, організація також розпочала збір підписів на своєму сайті під відкритим зверненням до президента, прем'єр-міністра та голови Верховної ради.

У своєму зверненні автомобілісти гостро критикують методи, які практикує влада з метою вирішення бюджетних проблем.

Реклама:

"Вперте небажання шукати інших джерел наповнення бюджету, окрім наших кишень, є ознакою вашої управлінської незграбності та неефективності як вищого керівництва держави", - зазначають автори звернення.

Автомобілісти вказують на тотальну корумпованість влади і вважають, що ніхто з представників чиновницького апарату не зможе довести законність отримання "навіть 10% своїх реальних доходів".

Як повідомлялося, з вересня в Україні очікується зростання роздрібних цін на пальне у зв'язку з підвищенням акцизного збору на нафтопродукти.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: