"Укравто" запропонує росіянам "хороший автомобіль за свої гроші"

П'ятниця, 2 вересня 2011, 17:27

Корпорація "Укравто" планує найближчим часом вивести на російський ринок вітчизняний автомобіль з китайською родоводу ЗАЗ Forza.

Про це сказав голова правління корпорації "Укравто" Олександр Козіс, повідомляє "Дело".

За його словами, зараз ЗАЗ Forza завершує проходити сертифікацію в РФ і найближчим часом автомобіль буде виведений на цей ринок.

"Умови виходу на російський ринок - локалізація в сумі 50%. За всіма стандартами автомобіль вважається вітчизняним, якщо більше 50% компонентів автомобіля виробляються в країні. Тому ми продаємо в Росії Lanos, Sens і хочемо продавати Forza. Ми на стадії завершення проходження сертифікації" , - сказав Козіс.

Реклама:

Як відомо, за півроку з початку продажу ЗАЗ Forza було продано трохи більше 1 тисячі автомобілів. Коментуючи цю цифру, Козіс зазначив, що продажі відповідають планам компанії, проте не відповідають зростанню ринку.

"Якщо говорити про початкові плани, які ми для себе ставили, це, в принципі, добре. Якщо говорити про потреби, які сьогодні проявив ринок, грубо кажучи, продажі могли бути в 4-5 разів більше", - зазначив глава правління корпорації.

За його словами, цього року компанія запланувала продати близько 2 тисяч ЗАЗ Forza.

"Ми ставили скромні плани, враховуючи, що тривалий час у китайських автомобілів була не дуже добра слава. ЗАЗ Forza - хороший автомобіль за свої гроші", - зазначив Козіс.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!