"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

За місяць в ГТС "влили" мільярд, половину отримали Фірташ та донецькі

П'ятниця, 2 вересня 2011, 09:41

У серпні у "Віснику державних закупівель" було опубліковано дані про результати тендерів дочірньої компанії "Нафтогазу" "Укртрансгаз" і її філій на загальну суму 941,13 мільйона гривень.

"Укртрансгаз" купував будівельні та ремонтні роботи, вироби з металу, обладнання, необхідне для роботи компанії, пишуть "Наші гроші".

Найбільші тендери на суму 353,93 мільйона гривень провела філія "Виробниче ремонтно-технічне підприємство "Укргазенергосервіс", яка закуповувала запасні частини до газоперекачувальних агрегатів.

Безпосередньо ДК "Укртрансгаз" за результати тендерів уклала угоди на 151,76 мільйона гривень.

Реклама:

Філія "Управління "Укргазтехзв'язок" провела тендери на 59,6 мільйона гривень, будівельно-монтажна фірма "Укргазпромбуд" - 20,97 мільйона гривень.

Серед регіональних філій найбільші тендери провело УМГ "Київтрансгаз" - 127,77 мільйона гривень.

УМГ "Прикарпаттрансгаз" уклало угоди на 118,65 мільйона гривень, УМГ "Львівтрансгаз" - 45,27 мільйона гривень, УМГ "Харківтрансгаз" - 40,23 мільйона гривень, УМГ "Черкаситрансгаз" - 16,15 мільйона гривень.

УМГ "Донбастрансгаз" - 6,76 мільйона гривень.

Найбільші підряди отримали донецьке ТОВ "Турболінкс" - 277,67 мільйона гривень і компанія Дмитра Фірташа ПАТ "Зангас-НГС" - 247,76 мільйона гривень.

В липні найбільший підряд "Укртрансгазу" на постачання труб вартістю 911 мільйонів гривень отримала фірма Ріната Ахметова ТОВ "Метінвест холдинг".

ДК "Укртрансгаз" з 2010 очолює Сергій Вінокуров, який до цього призначення працював директором ТОВ "Остхем Україна" Фірташа.

За даними "Укртрансгазу", програма всіх видів ремонту за рахунок поточних коштів на 2011 рік становить 3,11 мільярда гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!