"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Коломойський приплачує міліції

Понеділок, 19 вересня 2011, 17:52 -

Приватбанк виплатить 50 тисяч гривень премії співробітникам МВС, які брали участь у розкритті резонансного пограбування відділення банку в Рівному.

Про це повідомляє прес-служба фінансової установи.

У повідомленні наголошується, що ПриватБанк оголосив винагороду за затримку грабіжника буквально через кілька годин після скоєння злочину.

Тепер премії отримають усі співробітники міліції, які брали участь в розкритті цієї непростої справи, підкреслює прес-служба.

"Затримання "грабіжника-рекордсмена" в Рівному - це відмінна, професійна робота міліції. Ми гарантуємо виплату винагороди за розкриття цього злочину проти банку, це гарна практика", - вважає заступник керівника Служби безпеки ПриватБанку Михайло Фролов.

Реклама:

"Після того, як ми першими в Україні почали виплачувати премії міліції, розкривання таких злочинів досягло майже 100%, а кількість нападів на відділення банку знизилося удвічі", - заявив він.

Як повідомляє прес-служба, 16 вересня співробітниками Рівненського облуправління МВС був затриманий 24-річний безробітний житель міста Рівне, підозрюваний у пограбуванні відділення ПриватБанку і низці інших злочинів.

У затриманого вилучено частину викрадених грошей, порушено кримінальну справу, злочинець перебуває під вартою.

Нагадаємо, що 6 вересня 2011 року, розбивши скло каси і погрожуючи фізичною розправою працівникам відділення банку, злочинцеві вдалося викрасти готівку, що знаходилися в касі відділення. Злочин було скоєно в рекордно короткі терміни - близько 30 секунд.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: