Рада займеться держбюджетом у четвер

Понеділок, 19 вересня 2011, 11:31
22 вересня Верховна Рада розгляне проект держбюджету і проект державної програми економічного і соціального розвитку на 2012 рік.

Про це повідомив спікер парламенту Володимир Литвин, відкриваючи засідання погоджувальної ради, передає "ЛІГАБізнесІнформ".

"Ключові питання, які планується розглянути на цьому тижні, - програма економічного і соціального розвитку і до неї проект державного бюджету", - розповів він.

"Пропоную розглядати це питання в четвер, щоб була можливість у народних депутатів ознайомитися з пропозиціями Кабміну", - сказав Литвин.

На порядку денному на четвер також значиться проект закону про гарантії держави щодо виконання судових рішень, прийнятий минулої п'ятниці в першому читанні.

Як відомо, законопроектом скасовується колишня фіксована система виплати пільг і пропонується надати право Кабінету міністрів визначати їх розмір і порядок виплат.

Кабмін вніс до Верховної Ради законопроект "Про Державний бюджет України на 2012 рік".

Проект держбюджету-2012 побудований на прогнозі зростання ВВП на 5,5%, промвиробництва - на 8,3%, курсу гривні на рівні 8 гривень за долар США і інфляції 7,9%.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!