"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

За три місяці Податковий кодекс знищив 10 тисяч підприємців?

Середа, 14 вересня 2011, 12:27

У другому кварталі 2011 року кількість фізичних осіб-підприємців, які зареєстрували свою діяльність, скоротилася більш ніж у 2,5 рази порівняно з аналогічним періодом 2010 року.

Про це, посилаючись на відповідь Державної реєстраційної служби, заявив народний депутат Святослав Олійник під час міжнародного круглого столу "20 років незалежності: хто дійсно живе в демократії".

Як повідомляє агентство УНІАН, в документі сказано, що в період з квітня по липень 2011 року було зареєстровано близько 31 тисячі підприємців, тоді як за аналогічний період минулого року - 83 тисячі.

У відповіді відомства також повідомляється, що за три місяці 2011 року кількість підприємців скоротилася більш ніж на 10 тис. Зокрема, в період із квітня по липень 2011 року було зареєстровано близько 31 тисячі підприємців, тоді як припинили свою діяльність майже 42 тисячі.

Реклама:

18 листопада 2010 року Верховна рада прийняла Податковий кодекс, який фактично скасовував спрощену систему оподаткування й посилював контролюючі функції податківців.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: