"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Депутати ПР вже бачать "повний обсяг" в асоціації з Європою

Вівторок, 13 вересня 2011, 19:47

Угода про асоціацію в Євросоюзом буде підписана в повному обсязі.

Про це повідомив депутат від Партії регіонів, віце-президент ПАРЄ від України Іван Попеску з посиланням на главу комісії у закордонних справах румунського сенату Титуса Корлецяна.

"Крім того, 15-17 вересня Україну відвідає член Європейської комісії Штефан Фюле, який відповідає за питання розширення європейської політики і сусідства. Він братиме участь у 8-ї Ялтинській щорічній зустрічі "Україна і світ: спільні виклики, спільне майбутнє", - повідомив політик.

Він підкреслив, що під час роботи форуму у Штефана Фюле передбачається зустріч з вищим керівництвом України.

Реклама:

У ході цієї зустрічі будуть обговорюватися всі актуальні для ЄС і України питання, у тому числі в контексті завершення переговорів з підписання Угоди про асоціацію та розвитку безвізового діалогу, а також стосуються створення поглибленої та всеохоплюючої зони вільної торгівлі.

"Більш того, в рішення групи Європейських консерваторів та реформістів чітко даються сигнали, що до кінця нинішнього року угода має бути підписана", - зазначив Попеску.

Він уточнив, що цей факт "дає оптимістичний прогноз щодо цієї події і ще раз доводить: незважаючи на спроби окремих наших опозиціонерів, готових принести шкоду Україну, пропонуючи Єврокомісії поки що не підписувати Асоціацію, вони не увінчалися успіхом".

"І підтверджується, що внутрішні процеси в Україні не впливають на нашу європейську інтеграцію", - резюмував депутат.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!