"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

В УЄФА кажуть, що зауваження до Харкова "некритичні"

Вівторок, 13 вересня 2011, 16:26

УЄФА не має зауважень до Харкова, які мають критичний характер чи становили загрозу проведенню турніру у цьому місті.

Про це в коментарі Інформаційному центру "Україна-2012" заявив директор турніру УЄФА Євро-2012 в Україні Маркіян Лубківський.

Водночас, Маркіян Лубківський підтвердив існування у пресі листа із зауваженнями до міста за його підписом та підписом операційного директора УЄФА Events S.A. Мартіна Каллена на адресу віце-прем`єр-міністра України Бориса Колеснікова.

Як зауважив Лубківський, лист датований 29 червня 2011 року, на додачу журналісти некоректно передали його зміст. 

Реклама:

"У повідомленнях ЗМІ використані вирвані з контексту фрагменти цієї кореспонденції, що спотворює зміст самого листа. Жодних попереджень чи ультиматумів на адресу віце-прем`єр-міністра України Бориса Колеснікова у листі немає", - запевнив директор турніру.

"Це було робоче листування, яке носить виключно технічний характер. Більше того, такі листи регулярно циркулюють між УЄФА, українським урядом та усіма приймаючими містами, і вони спрямовані виключно на ефективне вирішення відкритих питань з підготовки до турніру", - зауважив Лубківський. 

Як повідомлялося, у вівторок в пресі з'явилася інформація з посиланням на лист голови турніру Євро-2012 Маркіяна Лубківського, що УЄФА ставить під сумнів готовність Харкова прийняти вболівальників під час проведення Євро-2012.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: