На Волгу завели ще одну кримінальну справу

Понеділок, 12 вересня 2011, 15:43 -

Генеральна прокуратура порушила ще одну кримінальну справу відносно голови Державної комісії з регулювання ринків фінансових послуг Василя Волги.

Про це повідомляє прес-служба правоохоронного відомства.

У повідомленні зазначається, що "у ході розслідування кримінальної справи за обвинуваченням голови Держфінпослуг... встановлено, що останній у 2010 році прийняв на державну службу особу, яка надавала йому послуги водія та одержувала державні кошти у якості заробітної плати на посаді головного спеціаліста одного з відділів відомства".

"Щодо вказаних осіб порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого частиною 3 статті 191 Кримінального кодексу, проводиться досудове слідство", - йдеться в заяві.

Реклама:

Як відомо, під цю статтю Кримінального кодексу підпадають злочини, пов'язані із "привласненням, розтратою майна або заволодінням ним шляхом зловживання службовим становищем".

Як уже повідомлялося, Волгу затримано 19 липня і він знаходиться в ізоляторі тимчасового утримання. 20 липня суд ухвалив рішення про утримання його під вартою протягом двох місяців.

Президент Віктор Янукович звільнив Волгу з посади голови Держфінпослуг у зв'язку "з порушенням присяги держслужбовця".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: