Азаров розписав, скільки заробляти на землі українців

Понеділок, 8 серпня 2011, 14:31

Уряд затвердив перелік платних послуг, які надаються Державним агентством земельних ресурсів України.

Про це йдеться в постанові Кабінету міністрів № 835 від 1 серпня 2011 року, опублікованій в газеті "Урядовий кур'єр" № 143 від 6 серпня, передає УНІАН.

Зокрема, згідно з переліком платних послуг, вартість надання витягу з Поземельної книги становитиме 71 гривню, видача відомостей з документації із землеустрою, яка включена до Державного фонду документації із землеустрою, - 59-107 гривень за один лист.

Видача відомостей про межі земельної ділянки - 20 гривень, видача витягу з документації із землеустрою щодо вартості сільськогосподарських угідь - 288 гривень, державна реєстрація земельної ділянки - 93 гривні.

Реклама:

Держреєстрація держакта на право власності на земельну ділянку - 102 гривні, держреєстрація права власності на земельну ділянку у разі надання його на підставі цивільно-правового договору з відчуження землі або свідоцтва про право на спадщину - 97 гривень.

Держреєстрації договору оренди земельної ділянки - 129 гривень, видачі держакту на право власності на землю або на право постійного користування земельною ділянкою замість втраченого - 182 гривні.

Видача витримки з техдокументації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки - 70 гривень для юросіб, 32 гривні для громадян.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!