"Олімпійський" оселився в бізнес-центрі Фірташа

Субота, 6 серпня 2011, 16:42

Національний спортивний комплекс "Олімпійський" орендував приміщення в "Парусі" за 270 тис. гривень.

Про це повідомляється в "Віснику державних закупівель".

Угода на оренду офісу з серпня по грудень 2011 року укладена з ТОВ "П.М.А.".

ТОВ "П.М.А.", засноване Юрієм Бобром і кіпрським офшором "Лусіна лімітед", здає офіси в бізнес-центрі "Парус" на вул. Мечникова, 2 в Києві.

Реклама:

Тут орендує офіс Нацгентство з питань Євро-2012, якому підпорядковане НСК "Олімпійський", пишуть "Наші гроші".

НСК орендував приміщення площею 90 кв. м. Вартість оренди склала 600 гривень, або 75 доларів, за квадратний метр на місяць.

Це значно дорожче від ціни, яку платить "Олімпійський" за оренду офісу у "Укрпрофоздоровниці".

Як відомо, вартість місячної оренди одного квадратного метра по вул.Шота Руставелі, 39/41 складає 230 гривень - майже втричі дешевше ніж в "Парусі".

В тендері "Олімпійського" також приймало участь ТОВ "КБ "КиївНДІпроект", яке здає в оренду офіси по вул. Б. Хмельницького, 16-22.

Вартість пропозиції виявилась на 2 тис. гривень дорожчою, ніж в "Парусі", тобто трохи більшою від 600 гривень за квадратний метр на місяць.

Між тим, саме в приміщенні по вул. Б. Хмельницького, 16-22 цього року орендувало у ПАТ "Київпроект" офіс Головне управління з питань підготовки Євро-2012 Київської міськдержадміністрації.

Тоді вартість оренди склала 120 гривень за квадратний метр на місяць, що уп'ятеро дешевше від пропозиції на тендері НСК "Олімпійський".

Як повідомлялося, віце-прем'єр Борис Колесніков вважає виправданим розміщення Нацагентства з питань Євро-2012 в "Парусі", незважаючи на дорогу оренду.

"Вся оплата за перебування цього агентства не складає і однієї сотої відсотка підготовки, а це обличчя нашої країни", - зазначив віце-прем'єр.

Як відомо, власником "Парусу" є Дмитро Фірташ. Там же орендує приміщення його компанія Group DF.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: