Курс єни відновив зростання

П'ятниця, 5 серпня 2011, 09:45

Курс єни росте в п'ятницю щодо долара і євро після різкого обвалу напередодні, викликаного проведеною японською владою валютною інтервенцією.

Вартість єни до долара піднялася до 78,62 єни з 78,89 ієни за долар на закриття ринку в четвер, повідомляє агентство Bloomberg.

Пара євро/єна торгується на рівні 110,94 єни за євро в порівнянні з 116,16 єни напередодні.

"Єна, імовірно, продовжить дорожчати, оскільки інвестори дуже побоюються ослаблення американської економіки, що підвищує попит на найбільш надійні активи", - відзначив валютний аналітик SMBC Nikko Securities у Токіо Кейджі Матсумото.

Реклама:

Курс долар/євро становить у п'ятницю 1,4118 долара за євро порівняно з 1,4092 долара на закриття торгів у Нью-Йорку в четвер.

Міністерство економіки та технологій Німеччини оприлюднить дані про промислове виробництво в країні в червні. За оцінками експертів, промвиробництво в країні збільшилося лише на 0,1%.

Крім того, увага учасників ринку прикута до липневих даних про безробіття в США. Як очікується, безробіття в країні залишилася на рівні 9,2%, число робочих місць збільшилася на 85 тисяч після підвищення на 18 тисяч місяцем раніше.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!