"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

У SOCAR заперечили придбання київської мережі заправок

Четвер, 4 серпня 2011, 13:10

Публікації у ЗМІ про те, що компанія SOCAR Energy Ukraine досягла домовленості про купівлю столичної мережі АЗС бренду ONIO, не відповідають дійсності.

Про це пише газета "Дело" із посиланням на обізнане джерело в компанії.

"Переговори про придбання мережі АЗС ONIO велися давно, але вони не призвели до угоди. SOCAR не купував мережу ONIO", - сказав представник компанії.

Як відомо, у середу в деяких ЗМІ з'явилася інформація про придбання компанією SOCAR Energy Ukraine столичної мережі АЗС ONIO.

Реклама:

Зокрема, у публікації на сайті OilNews з посиланням на неназване джерело стверджувалося, що з середини серпня мережа повністю перейде в управління SOCAR.

ONIO була виставлена на продаж у квітні 2011 року, основними претендентами на ghbl,fyyz компанії були SOCAR і Shell ("Альянс Холдинг").

Мережа управляється ТОВ "Астрал-Сервіс" і складається з 2 АЗС у Києві (бул. Дружби Народів та вул. Лугова) і 2 АЗС в Обухові на Київщині.

Ще одна АЗС компанії на вул. Богатирській в Києві у квітні 2010 року була віддана в оренду СП "Альянс-Холдинг".

До 2009 року мережа була партнером концерну "Галнафтогаз" і працювала під брендом "ОККО".

Крім того, "Астрал-Сервіс" має низку місць для будівництва АЗС у Києві.

Зокрема, за інформацією OilNews, перша станція SOCAR, відкрита в травні у Києві, була придбана азербайджанською компанією також у "Астрал-Сервісу".

До групи ONIO також входять компанії "Форвей", яка реалізує паливо за безготівковим розрахунком, імпортер нафтопродуктів "ТД "Каргес" і траспортно-логістична компанія "Ліла-Транс".

Власником групи компаній є підприємець Микола Литвиненко.

Представництво SOCAR в Україні - SOCAR Energy Ukraine - було відкрите в 2008 році.

Станом на серпень 2011 року мережа АЗС SOCAR в Україні налічує 11 станцій, розташованих в Одеській і Миколаївській областях, а також у Києві.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!