Українські індекси закрилися у "плюсі"

Середа, 31 серпня 2011, 19:14

Індекс ПФТС виріс на 4,78%, до рівня 693,32 пункту, індекс UX, що розраховується "Українською біржею", виріс на 2,65%, опинившись на рівні 1743,82 пункту.

За словами аналітика ІК Велес Капітал Леоніда Майденко, індекс УБ перебуваючи в середньостроковому спадному тренді, робить нову спробу до зростання і виходу зі сформованого коридору, пише Fundmarket.

Сьогодні на нашому ринку переважали покупки, інвестори зовнішніх ринків і України, все ще в очікуваннях QE3, проте слід зауважити, що до цього ще необхідно дожити.

На закордонних майданчиках переважає негатив.

Реклама:

Європейські фондові індекси в середу ростуть.

На момент закриття торгів на Українській біржі, британський індекс FTSE 100 додає 2,51%.

У лідерах зростання перебувають виробники споживчих товарів і видобувні компанії. Курс євро по відношенню до долара США в середу ввечері знижується.

Індекс ММВБ у ході обвального падіння серпня вийшов за рамки середньострокового висхідного каналу (a) - (b) і, після досягнення річних мінімумів, у другій половині місяця намагається відновити втрачені значення.

Показання денного та тижневого графіків у цілому говорять про те, що як мінімум у короткостроковому періоді підвищення має всі шанси продовжитися.

Американські фондові індекси в середу демонструють впевнене зростання.

Індекс Dow Jones Industrial Average компенсував падіння з початку 2011 року і на момент закриття торгів на Українській біржі додає 1,07%.

Підтримку ринку надала публікація протоколу останнього засідання Федеральної резервної системи, а також публікація індексу ділової активності в районі Чикаго, який виявився вищим за очікування ринку.

УБ

Алчевський меткомбінат (УБ: АLМК) (+1,99%), Укрсоцбанк (УБ: USCB) (+4,89%), Азвосталь (УБ: AZST) (+5,06%), Центренерго (УБ: CEEN) (+4,51%).

ПФТС

Центренерго (ПФТС: CEEN) (+30,63%), Авдіївський коксохімічний завод (ПФТС: AVDK) (+0,22%), Мотор Січ (ПФТС: MSICH) (+3,11%), Алчевський меткомбінат (ПФТС: АLМК) (+1,34%).

Найбільше зростання показав індикатор трубної промисловості (+28,80%).

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!