"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Азаров пообіцяв заплатити за ремонт харкiвських дорiг

Вівторок, 30 серпня 2011, 13:03

Прем'єр-мiнiстр Микола Азаров пообiцяв, що кошти, передбаченi на ремонт i реконструкцiю дорiг у Харковi в рамках пiдготовки до чемпiонату Європи з футболу 2012 року, будуть видiленi в повному обсязi.

Про це він заявив, вiдповiдаючи на запитання журналiстiв у Харковi у вівторок, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

"Все, що закладено в законi, буде профiнансоване на 100%. Немає жодного мiста чи областi, де ми б не виконали своїх обiцянок", - сказав Азаров.

Як повiдомлялося, у квiтнi вiце-прем'єр - мiнiстр iнфраструктури Борис Колеснiков пообiцяв, що на пiдготовку дорiг у мiстах, які прийматимуть чемпiонат, із держбюджету будуть видiлені додатково 2,4 млрд. гривень, зокрема, 500 млн. гривень - для Харкова.

Реклама:

29 серпня директор Департаменту будiвництва i дорожнього господарства Харкiвської мiської ради Володимир Чумаков заявив, що пiдрядники ремонтують дороги в рамках пiдготовки до Євро-2012 за свiй рахунок.

"З обiцяних державою 500 мільйонів ми не отримали жодної копiйки. Всi пiдрядники, якi працюють у Харковi, працюють за свої кошти, беруть кредити тощо", - сказав Чумаков.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: