Російський мільярдер очолив нагляд в Альфа-банку

Середа, 3 серпня 2011, 16:18

Головою наглядової ради Альфа-банку (Україна) призначений Петро Авен, який змінив на цій посаді австрійця Йоханна Йонаха.

Відповідне рішення було прийнято на загальних зборах акціонерів Альфа-банку (Україна) 3 серпня, пише газета "Дело" із посиланням на прес-службу фінустанови.

Петро Авен є головою ради директорів банківської групи "Альфа-банк" і членом ради директорів російського Альфа-банку.

"До складу наглядової ради також увійшли Андрій Баранов та Олексій Марей. Зі складу наглядової ради виведені Йоханн Йонах і Рушан Хвесюк. Таким чином, склад наглядової ради Альфа-банку (Україна) розширено до восьми осіб", - ідеться у повідомленні.

Реклама:

Йоханн Йонах продовжить свою діяльність на посаді головного керуючого директора, члена ради директорів банківської групи "Альфа-банк", а Хвесюк займе крісло голови правління російського Альфа-банку.

Петро Авен був головою ради директорів банківської групи "Альфа-банк" з червня 2011 року. З 1994 по червень 2011 року обіймав посаду президента Альфа-банку.

До переходу в Альфа-банк в 1991-1992 роках очолював Міністерство зовнішніх економічних зв'язків Російської Федерації.

Журнал Forbes в 2011 році оцінив статки Петра Авена в 4,5 млрд. доларів. За цим показником він посів 28 місце в списку найбагатших бізнесменів Росії.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!