Держава видiлить 48 мільйонів на нову лікарню у Севастополi

Субота, 27 серпня 2011, 14:48

Iз державного бюджету у 2012 році будуть видiлені 48 млн. гривень для будiвництва нового корпусу в першiй мiськiй лiкарнi Севастополя.

Про це заявив на пленумi ветеранiв голова Севастопольської мiськдержадмiнiстрацiї Володимир Яцуба, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

"Наступного року на будiвництво нового корпусу лiкарнi держава видiлить 48 млн. гривень. I 5 млн. гривень - на найближчiй сесiї видiлить бюджет, як було домовлено з прем'єр-мiнiстром пiд час його приїзду до Севастополя про спiвфiнансування", - сказав Яцуба.

За твердженням градоначальника, рiшення про спорудження нового корпусу було ухвалене тому, що "ремонт старої будiвлi нерацiональний, оскiльки вона вже не вiдповiдає нормативам лiкарняних закладiв, а витрати були б на 30-40% бiльшими, нiж спорудження нової".

Реклама:

"Моє завдання, щоб найближчим часом почати розбирання старих примiщень. Ми закiнчуємо проектування. Я думаю, що до кiнця наступного року цей корпус на 4,5 тис. кв. м ми здамо. У мене завдання, щоб забезпечити цю будiвлю обладнанням, яке рятуватиме людей", - зазначив Яцуба.

Як повiдомлялося, вже у вереснi 2011 року Кабінет міністрів видiлить на будiвництво нового корпусу першої мiської лiкарнi у Севастополі близько 15 млн. гривень.

Рiшення про фiнансування будiвництва нового корпусу було ухвалене пiсля того, як 30 червня на об'єктi побував прем'єр-мiнiстр Микола Азаров та побачив стан корпусу i вiддiлень лiкарнi.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: