"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

У Адміністрації розповіли, де Янукович бере цифри

П'ятниця, 26 серпня 2011, 11:27

Президент Віктор Янукович у своїй роботі послуговується виключно достовірною інформацією, яка базується на даних досліджень авторитетних вітчизняних і міжнародних структур.

Про це заявила прес-служба президента, коментуючи інформацію, що Янукович завищив приріст прямих іноземних інвестицій в 7 разів.

Так, у своїй статті для видання The Wall Street Journal президент, характеризуючи динамічний розвиток української держави, зазначив, що торік обсяг прямих іноземних інвестицій зріс на 35%, передає УНІАН.

Глава держави навів дані з Доповіді про світові інвестиції Конференції ООН з торгівлі і розвитку.

Реклама:

"Зокрема, на стор. 64 йдеться: "Притік прямих іноземних інвестицій в Україну збільшився на 35 %, у зв`язку з покращенням макроекономічної ситуації та відродженням транскордонних надбань російськими компаніями...", - повідомила президентська прес-служба.

Як зазначає прес-служба президента, з повною версією Доповіді про світові інвестиції Конференції ООН з торгівлі і розвитку можна ознайомитися тут.

Як повідомляло DT.UA, президент у статті для газети The Wall Street Journal завищив ріст обсягу іноземних інвестицій з 5 до 35 %.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!