"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

У Могильова накупили автозаків до Євро-2012

Четвер, 25 серпня 2011, 17:47

Міністерство внутрішніх справ закуповує автозаки, оскільки у відомстві існує серйозна проблема зі спецустановами і спецавтотранспортом.

Про це заявив начальник Головного штабу МВС Анатолій Лазарєв на брифінгу у четвер, коментуючи на прохання журналістів інформацію про закупівлю МВС десяти автозаків, повідомляє агентство "ЛІГАБізнесІнформ".

"Проблема спецустанов, спецавтотранспорту у нас дуже велика. Протягом багатьох років виходило так, що державі не вистачало коштів створити належні умови для затриманих", - сказав він.

"Психологія людей у нас така, що вони не розуміли, чому кімнати для затриманих можуть бути кращі, ніж у них у будинку. Ось за таким принципом завжди і виділяли гроші. Так і вийшло: транспорту немає, автозаки не відповідають ніяким умовам, вони ламаються, там немає вентиляції", - зазначив Лазарєв.

Реклама:

Він підкреслив, що рішення про закупівлю автозаків було прийняте, крім іншого, у зв'язку з проведенням Євро-2012 в Україні.

"Ви знаєте, уболівальники, особливо зі старої Європи - англійці, французи, німці - вони звикли до комфортних умов. Була проблема, тому й закупили", - додав він.

На уточнююче питання, наскільки комфортні нові автозаки, Лазарєв зазначив, що вони "непоганої якості, там є вентиляція і м'які сидіння".

Раніше у Віснику державних закупівель була оприлюднена інформація про закупівлю МВС автозаків загальною вартістю 5,8 млн. гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!