В МВФ оцінили потуги української влади

Четвер, 25 серпня 2011, 15:21

Міжнародний валютний фонд позитивно оцінив резолюцію України забезпечити досягнення цілей, поставлених програмою stand-by.

Про це заявив спеціальний радник МВФ Девід Лінтон у заяві 24 серпня, повідомляє агентство "ЛІГАБізнесІнформ" із посиланням на прес-службу українського уряду.

Лінтон зазначив, що у вівторок у Вашингтоні він зустрівся з міністром фінансів України Федором Ярошенком, міністром енергетики та вугільної промисловості Юрієм Бойком та заступником голови Національного банку Ігорем Соркіним.

У зустрічі були обговорені останні події в економіці України і глобальний економічний контекст, а також прогрес у рамках реалізації угоди.

Реклама:

"Я підкреслив важливість ефективної економічної політики та реформ для того, щоб впоратися із затримками і завершити другий перегляд програми", - зазначив у своїй заяві Лінтон.

Спеціальний радник МВФ підкреслив, що "представники влади України ще раз підтвердили свою рішучість забезпечити досягнення цілей, поставлених програмою stand-by, і введення очікуваних заходів".

Наступний візит місії МВФ до Києва планується наприкінці жовтня.

Раніше планувалося, що місія Фонду відвідає Київ з 29 серпня по 9 вересня.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: