Черновецького витурять з крісла через рік?

Понеділок, 22 серпня 2011, 15:27

Голова Центральної виборчої комісії Володимир Шаповал вважає, що вибори Київського міського голови мають відбутися у 2012 році.

Про це Шаповал заявив на прес-конференції у понеділок, повідомляє агентство УНІАН.

"Моє переконання, 2012 рік - це вибори Київського міського голови. По-іншому не може бути", - сказав він.

При цьому Шаповал наголосив, що ЦВК у постанові щодо обсягів фінансування на проведення у 2012 році чергових виборів до Верховної ради прописала необхідність виділення коштів на проведення цих виборів без урахування витрат на вибори Київського міського голови.

Реклама:

За словами голови ЦВК, це дасть можливість у разі прийняття рішення про проведення виборів у Києві виділити на них необхідне фінансування.

Шаповал наголосив, що вибори у Києві будуть проводитись, скоріш за все, у зручний для політичних сил момент.

9 серпня Центральна виборча комісія, відповідно до статті 35 Бюджетного кодексу, затвердила обсяги видатків для включення до бюджетного запиту за двома бюджетними програмами до проекту Державного бюджету на 2012 рік.

Згідно з ухваленим рішенням ЦВК подала пропозиції до бюджетного запиту за бюджетною програмою "Субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на проведення виборів депутатів Верховної ради Автономної республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів" у сумі 19 млн. гривень, а також за бюджетною програмою "Функціонування Державного реєстру виборців" у сумі 18,889 млн. гривень.

Українська правда. Київ

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: