"Антонов" підписав угоду з російським авіапромом

Середа, 17 серпня 2011, 10:11

ДП "Антонов" і російське ВАТ "Авіаційна промисловість" підписали 16 серпня в рамках авіасалону МАКС-2011 у Жуковському Московської області угоду про співпрацю.

Про це повідомляє агентство УНІАН.

Документ передбачає співпрацю у розробці і реалізації довгострокових програм у галузі створення, серійного виробництва, розвитку системи післяпродажного обслуговування авіаційної техніки, збереження і розвитку наукових і виробничих коопераційних зв'язків, галузевої довідкової і нормативної документації, науково-технічного і промислового потенціалу.

"Ми займатимемося реалізацією досягнутих міжурядових угод", - повідомив після підписання угоди генеральний директор ВАТ "Авіаційна промисловість" Віктор Кузнецов.

Реклама:

Він уточнив, що ідеться про організацію виробництва на російському ринку: розвиток науково-виробничої бази, просування окремих технологічних напрямів, організацію маркетингу і низки інших процесів, пов'язаних із авіаційною діяльністю.

Кузнецов також висловив сподівання, що угода дозволить "зняти деякі шорсткості технічного характеру, які є у взаємодії з українськими підприємствами".

У свою чергу президент - генеральний конструктор ДП "Антонов" Дмитро Ківа додав, що співпраця налагоджуватиметься за усіма програмами, які є з Росією: Ан-148, Ан-158, Ан-70.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: