"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Костусєв подає в суд на ЗМІ, що розповіли про його прибутки

Вівторок, 16 серпня 2011, 15:59

Мер Одеси Олексій Костусєв подає до суду на видання, що розповсюдили інформацію про отримання ним матдопомоги з міськбюджету в розмірі понад 1 мільйон гривень.

Про це повідомляє управління інформації Одеської міськради.

Інформацію про отримання матдопомоги з бюджету міста в управлінні називають брехнею. Понад те, згідно з публікацією, в 2010 році Костусєв, будучи мером Одеси, навіть не отримував зарплату.

Кошти, зазначені у декларації під грифом "матдопомога", "отримані з джерел, що не мають ніякого відношення до державного та міського бюджетів", зазначено в повідомленні.

Як стало відомо, чиновник вже звертався до суду з приводу наклепу з боку ЗМІ.

"Приморський районний суд міста Одеси рішенням від 15 липня 2011 року по справі № 2-о/1522/243/2011 визнав інформацію, поширену деякими ЗМІ про його декларації, недостовірною. Олексій Костусєв вірить, що і в даному випадку суд прийме аналогічне рішення" , - підкреслили в управлінні.

Цього разу міський голова має намір наполягати на кримінальному покаранні для кривдників.

Нагадаємо, раніше з декларації про доходи мера Одеси стало відомо про те, що Костусєв отримав матеріальну допомогу в розмірі 1 мільйона 106 тисяч гривень. Джерело допомоги при цьому в декларації вказано не було.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: