На Банковій запевняють, що у Януковича і Медведєва будуть інші теми

Середа, 10 серпня 2011, 19:19

Робочий візит президента Віктора Януковича до Росії є логічним продовженням відкритого довірливого діалогу, встановленого між главами держав.

Про це повідомив радник президента - керівник Головного управління з питань міжнародних відносин адміністрації президента Андрій Гончарук.

Він уточнив, що візит відбудеться 11 серпня на запрошення президента Росії Дмитра Медведєва.

За словами Гончарука, під час зустрічі Янукович та Медведєв планують обговорити широке коло найбільш актуальних питань двосторонньої співпраці.

Реклама:

"Насамперед, йдеться про подальшу розбудову взаємовигідної торговельно-економічної співпраці, реалізацію спільних проектів, зокрема, в контексті підготовки до проведення зимових Олімпійських ігор 2014 року у місті Сочі, фінальної частини Євро-2012 в Україні, а також реалізації Національного проекту "Олімпійська надія - 2022", - зазначив радник.

Президенти обговорять хід підготовки до проведення п'ятого засідання Українсько-Російської міждержавної комісії та другого Українсько-Російського міжрегіонального економічного форуму у Донецьку.

Також, за словами Гончарука, рамками візиту передбачено особисте ознайомлення Януковича з досвідом Росії з підготовки до проведення зимових Олімпійських ігор 2014 року у Сочі. 

Як відомо, раніше повідомлялося, що Росія запропонувала включити питання арешту екс-прем'єра Юлії Тимошенко до порядку денного переговорів президентів у Сочі.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!