Азаров відхрестився від золотих телефонів і портретів Януковича

Середа, 10 серпня 2011, 17:59

Прем'єр Микола Азаров спростовує інформацію про закупівлю портретів Віктора Януковича на 15 мільйонів гривень, а також позолочених телефонів для "Укрзалізниці".

Про це він заявив на брифінгу в середу, повідомляє агентство "ЛІГАБізнесІнформ".

"Слухайте, ось я хочу вам сказати. На превеликий жаль, величезна кількість інформації з'являється явно провокаційного характеру. Ось, наприклад, позолочені телефони такі - ну, звичайно, в апараті Кабінету міністрів негайно здійснюється перевірка, з'ясовується, що ніяких золочених телефонів ніхто не купував", - сказав Азаров.

"Точно так само з'являється якась інформація, що десь закуплена якась нечувана кількість портретів. Ніхто ніяких портретів не закуповував, давайте не будемо відволікатися на таку нісенітницю", - додав він.

Реклама:

Азаров також заявив, що за півтора року уряд "не закупив жодної дорогої машини".

"Щоб ви знали, практично ні копійки не витратив на ремонт. Ні, продовжує мусуватися якась інформація, яка абсолютно не відповідає дійсності", - зазначив він.

"Ви перевіряйте її, перш ніж розміщувати на сторінках газет, тому що про те, що ми спростовуємо її, знають тільки я і мій апарат, а про те, що ви її поширюєте, на превеликий жаль, знають мільйони людей і абсолютно справедливо обурюються. Вони не знають лише одного - що ця інформація, на превеликий жаль, помилкова", - додав Азаров.

Раніше у Віснику державних закупівель з'явилася інформація, що державне підприємство "Укрзалізниця" на початку липня на тендері закупило мобільних телефонів на 328 тис. гривень, серед яких десять позолочених телефонів Nokia.

Також "Економічна правда" писала, що керівництво Держагенства лісових ресурсів змусило 300 лісництв закупити на 15 млн. гривень портрети Януковича з гербами.

Нещодавно в Кабінеті міністрів був завершений ремонт, у результаті якого був повністю переобладнаний прес-центр.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!