"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

У Мукачеві запустили найбільший в Україні термінал з перевалки LPG

Понеділок, 1 серпня 2011, 12:40

Компанія "Петро Карбо Хем-Мукачево" ввела в експлуатацію перевалочний термінал з прийому, зберігання і відвантаження зріджених вуглеводневих газів та продуктів нафтохімії із залізничних цистерн широкої колії в цистерни європейського стандарту потужністю до 500 тис. тонн на рік.

Про це повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна" із посиланням на прес-службу компанії.

Як наголосили у прес-службі, однією з істотних переваг комплексу є зручне географічне розташування - в 30 км від кордону з Угорщиною, 40 км від кордону зі Словаччиною, 80 км від кордону з Польщею і в 100 км від кордону з Румунією.

Для більшої оперативності обробки вантажів та митного оформлення на території терміналу планується створити митний пост.

Реклама:

На перевалочному терміналі буде здійснюватися перевалка скрапленого газу російського і казахстанського походження.

На повне завантаження "Петро Карбо Хем Мукачево" планує вивести комплекс в жовтні 2011 року.

"Унікальне розташування терміналу, висока технологічність і безпека робить його надійною сполучною ланкою між Азією та Європою, наповнюючи реальним змістом потенціал України як великої транзитної держави", - сказав директор "Петро Карбо Хем-Мукачево" Сергій Погуляйло.

Як зазначили у прес-службі компанії, її клієнтами нині є "КонсалтінгВорлдвайд" і Угорщині, "Паливо" у Болгарії, "ДБ Шенкер" у Польщі, M-Chemicals sro у Словаччині, Bell Holding Corp. В Угорщині, Prva Slovenska Propanbutanova у Словаччині, "Черкаси-Азот", "Рівнеазот".\

100% корпоративних прав "Петро Карбо Хем-Мукачево" належить "Майстел Сервісез Лімітед" (Мальта), яка, в свою чергу, заснована групою казахстанських підприємців і європейських фінансових інститутів.

Вона спеціалізується на торгівлі, експедируванні і перевалці продукції нафтогазової та нафтохімічної галузей.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!