Митний союз збирається розглянути "3+1" Януковича

Субота, 9 липня 2011, 14:40

Найближчим часом комісія митного союзу розгляне пропозиції України щодо співпраці у форматі "3 +1".

Про це повідомило високопоставлене джерело в дипломатичних колах, передає "Обком" з посиланням на "Українські новини".

"Через тиждень, 14-15 липня, відбудеться засідання комісії митного союзу Росії, Білорусі та Казахстану, де у форматі трьох будуть розглянуті пропозиції України щодо співпраці у форматі "3 +1", - сказав співрозмовник.

Дипломат зауважив, що після розгляду пропозицій комісією митного союзу Україні повідомлять про подальшу форму співпраці.

Реклама:

"Вже зараз зрозуміло, що це тільки початок переговорів", - сказав він і додав, що Росія зараз вивчає пропозиції України.

За його словами, 8 липня 2011 року в Москві делегація України на чолі з урядовим уповноваженим з питань співпраці з РФ, державами-учасниками СНД, ЄЕП та іншими регіональними об'єднаннями Валерієм Мунтіяном передала свої пропозиції щодо співпраці України та митного союзу в форматі "3 +1".

"Україні надала своє бачення, як вона розуміє цю співпрацю. Зрозуміло, що мови про вступ до митного союзу не йде", - зазначив він.

Як повідомлялося, 28 червня президент Віктор Янукович висловився за підписання рамкової угоди щодо співпраці України з митним союзом у форматі "3 +1".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!