"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Янукович хоче, щоб Азаров скоріше зустрівся з Путіним

П'ятниця, 8 липня 2011, 13:36

Президент Віктор Янукович планує у липні зустрітися з російським колегою Дмитром Медведєвим для обговорення нової газової угоди.

Про це він сказав на прес-конференції у п'ятницю.

На питання, що Україна пропонуватиме Росії для зміни газової угоди, Янукович відповів: "Сьогодні створена робоча група за ініціативи прем'єр-міністрів Росії і України. Вона працює. За інформацією, яку я маю, обговорюється широке коло питань, пакет питань, за якими треба сьогодні домовлятися. Серед них - питання газової угоди".

"Важко сказати, коли буде отримано відповідь", - зазначив він.

Реклама:

"Але ми з президентом Медведєвим плануємо зустрітися у цьому місяці. І якщо Бог дасть, ми вирішимо це питання", - додав Янукович.

Він також сказав, що його зустрічі з Медведєвим передуватиме зустріч прем'єрів України і Росії Миколи Азарова і Володимира Путіна.

"Я вчора мав розмову з Миколою Азаровим, я цікавився, як він відпочиває, і побажав, щоб він здоровим скоріше вийшов на роботу. Тому що я хотів би, щоб вони (з прем'єром Росії Володимиром Путіним) зустрілися до засідання нашої міждержавної комісії Медведєв-Янукович. І коли відбудеться ця зустріч, скоріше за все, ми отримаємо ймовірну відповідь на це питання. Краще, якщо вона буде позитивною", - зазначив Янукович.

"Але якщо Азаров затримається... У нього є там невеличка проблема, як у кожної людини, треба пройти курс лікування. Якщо він затримається, а буде необхідність зустрічі з урядом Путіним, я його підміню і замість нього зустрінуся", - додав він.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!