Клюєв доручив терміново забезпечити селян пальним

Середа, 6 липня 2011, 11:53

Перший віце-прем'єр Андрій Клюєв доручив Міністерству енергетики та вугільної промисловості, НАК "Нафтогаз України" і регіональним властям до кінця тижня вирішити питання забезпечення агрогосподарств пально-мастильними матеріалами на період збирання врожаю.

Із відповідним дорученням він виступив, відкриваючи засідання Кабміну.

"Доручаю Автономній Республіці Крим та іншим регіонам, де існує недостатнє забезпечення паливно-мастильними матеріалами сільгоспвиробників спільно з Міненерговугілля і НАК "Нафтогаз України" вирішити це питання до кінця цього тижня", - сказав Клюєв.

Перший віце-прем'єр підкреслив, що про результати проведеної в цьому плані роботи регіони та відповідні міністерства і відомства повинні доповісти йому особисто.

Реклама:

За інформацією Клюєва, технологічна потреба агрогосподарств на період збирання ранніх зернових і зернобобових в цьому році становить понад 470 тис. тонн дизельного палива і 137 тис. тонн бензину.

Він повідомив, що станом на 5 липня запаси дизпалива в агрогосподарствах становили 343 тис. тонн, бензину - 97 тис. тонн.

Клюєв зазначив, що найгірший показник забезпечення сільгоспвиробників паливом - в АРК, найкращий - у Дніпропетровській, Закарпатській та Херсонській областях.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!