"Київметробуд" отримає півмільярда за метро до "Виставкового центру"

Вівторок, 5 липня 2011, 19:14
Київський метрополітен визнав компанію "Київметробуд" переможцем конкурсу закупівлі робіт для продовження будівництва ділянки Куренівсько-Червоноармійської лінії метрополітену в Києві від станції "Либідська" до станції "Виставковий центр".

Про це повідомляє офіційний портал "Вісника державних закупівель", пише газета "Дело".

Згідно з опублікованою інформацією, на будівництво лінії та станції метро з держбюджету передбачається виділити 578,2 мільйона гривень.

Джерело фінансування - міський і державний бюджети.

Як зазначено в оголошенні про проведення закупівлі, термін виконання робіт - липень 2012 року.

Таким чином, Київський метрополітен має намір встигнути прокласти нову гілку під землею до початку Чемпіонату Європи з футболу, фінальна частина якого пройде в Києві, наголошується в повідомленні.

Як повідомлялося, Київська міська державна адміністрація збільшила вартість будівництва ділянки Куренівсько-Червоноармійської лінії метро від станції "Либідська" до станції "Виставковий центр" на 0,7 мільярда гривень до 2,8 мільярда.

Внаслідок змін вартість будівництва першої черги ділянки з трьох станцій від "Либідської" до "Васильківської" зросла на 0,48 мільярда гривень до 2,14 мільярда, другої черги з однj] станції від "Васильківської" до "Виставкового центру"- на 0,22 мільярда до 0,65 мільярда гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!