Міллер не сказав Бойку "нічого нового"

Вівторок, 5 липня 2011, 16:53

Питання про корегування цін на газ для України може бути розглянуте лише при злитті "Газпрому" й "Нафтогазу України".

Про це заявив голова правління російського газового холдингу Олексій Міллер за підсумками робочої зустрічі з міністром енергетики та вугільної промисловості України Юрієм Бойком у вівторк у Москві, повідомляє агентство УНІАН.

"Нічого нового сказати не можу. Питання про корегування цін на газ для наших українських друзів може бути розглянуте при злитті "Газпрому" і НАК "Нафтогаз України", - сказав Міллер.

Як повідомлялося, 30 червня Міллер заявив, що в переговорах з Україною створення газотранспортного СП за участю "Газпрому" і "Нафтогазу України" розглядається російською стороною як перший крок до злиття двох компаній, і без нього неможливо змінити формулу ціни на газ для України.

Реклама:

При цьому голова "Газпрому" підкреслив, що в україно-російських переговорах створення СП і цінові умови - це одна тема, а створення єдиної компанії - інша.

Раніше Міллер заявляв, що ціна на російський газ для України за довгостроковими контрактами в четвертому кварталі 2011 року може становити 500 доларів за тисячу кубометрів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!