У Києві завершується скандальне будівництво. Фото

Вівторок, 5 липня 2011, 12:48

Незважаючи на гучні заяви голови КМДА Олександра Попова та інших перших осіб міста про необхідність зупинення незаконного будівництва біля метро "Театральна", об'єкт ось-ось здадуть.

На торгово-офісному центрі на Богдана Хмельницького кипить робота і в спеку, і в дощ. Наразі на об'єкті з'явилися елементи куполоподібного даху. Подейкують, що повним ходом ідуть оздоблювальні роботи всередині.

 

Водночас на заяви столичного керівництва забудовник не звертає ні найменшої уваги.

Тим часом Попов не втомлюється заявляти, що будівництво незаконне і що його зупинять.

 

Так, припинити зведення торгово-офісного центру, згідно з обіцянками голови КМДА, мали вже тричі: на початку лютого, згодом демонтаж мали провести з 17 по 20 лютого, ще пізніше, згідно з останньою заявою Попова, будівництву мали покласти край у середині червня. 

Нині ж Попов розраховує, що Київрадою на сесії 14 липня розгляне проект про припинення будівництва в центральній частині Києва, пише Київ.comments.ua з посиланням на Українські новини.

"У нас є проект рішення міської ради, яким ми робимо спробу призупинити будівництво в центральній частині Києва, особливо в буферній зоні це стосується, зокрема, Софії Київської та інших об`єктів", - повідомив Попов.

Він додав, що у випадку, якщо знадобиться його втручання, він готовий допомогти. Чому голова КМДА не втрутився раніше, коли було зведено лише каркас будівлі - невідомо.

Як відомо, 14 липня - остання літня сесія Київради.

Фото Української правди. Київ

Українська правда. Київ

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!